Bublaniny a iné rýchlovky
16.07.2016 00:00
Alebo čo :)
Jar leto jeseň, všetko je možné zhmotniť do toho jednoduchého "piškótového" cesta, do bublaniny. Takže od najviac nami obľúbeného ovocia ; ríbezlí cez jahody, čerešne, a aj slivky, všetko je dovolené. Pomiešať, ideálne hrnčekové recepty, ktoré zaberú minimum času, ktorého je pri rodinnom dome v tomto období ako šafránu, ale pre chuťové bunky maximum. Miesto svetlého cukru zameňte za trstinový, prášok do pečiva výhradne s vínnym kameňom. A
napečené je raz dva :) pripadne poháre kombinované smotanou, tvarohom, medom, ovocím... Jedine čo naozaj nepoužívam do dezertov alebo len veľmi ojedinele je šľahačka. Táto kalorická bomba mi chutí akurát tak na káve :)
