Bublaniny a iné rýchlovky

Alebo čo :)                                  

Jar leto jeseň, všetko je možné zhmotniť do toho jednoduchého "piškótového" cesta, do bublaniny. Takže od najviac nami obľúbeného ovocia ; ríbezlí cez jahody, čerešne, a aj slivky, všetko je dovolené. Pomiešať, ideálne hrnčekové recepty, ktoré zaberú minimum času, ktorého je pri rodinnom dome v tomto období ako šafránu, ale pre chuťové bunky maximum. Miesto svetlého cukru zameňte za trstinový, prášok do pečiva výhradne s vínnym kameňom. A napečené je raz dva  :) pripadne poháre kombinované smotanou, tvarohom,  medom, ovocím... Jedine čo naozaj nepoužívam do dezertov alebo len veľmi ojedinele je šľahačka. Táto kalorická bomba mi chutí akurát tak na káve :)               
Vytvorte si web zdarma! Webnode