máj lásky čas

Alebo ako som došla na chuť domácemu králikovi. Odporúčam, delikátne mäkké diétne a luxusné mäsko, pripravené na milión variácií. Len treba, aby bolo veľmi dobre očistené,  spracované a  radšej viac ako menej uvarené / upečené. Nie vysušené, no mäso musí ásť od kosti. Chuťovečka, jednoduchá na prípravu a trávenie :-) Len nájsť správny zdroj.

Začínajú ma niektoré slovenské kuracia prsia nebaviť, farba zlá, kvalita ani nehovorím, takže hor sa na kupu domacich, prípadne zahraničných žltých kurátek, ktoré sa ani po upečení nespečú na polovicu.. Nie je cena ako cena za kilo- ale kúpyschopnosť je, takže ju živme :-(

bylinky sú v plnom prúde, všetko klíči, všetko rastie, na trhu sa už objavujú všakovaké dobrotky, čerstvé papriky, kokteilky, baklažány, uhorky nakladačky, nové zemiaky... radosť chodiť na trh :-)

takže sezóna nám začala, farebné voňavé varenie môže začať..