Pita a kebab? nič zložité

Pita chlieb je úžasná vecička, ak sa ju raz naučíte robiť, netreba sa ničoho báť. Plniť sa dá naozaj všetkým možným aj nemožným, sezónnym, mäsitým aj bez :-) Fantázii sa medze nekladú, aj ked pre mňa je top ľadový šalát, červenú cibuľku a akékoľvek mäso spravené na grile, ale nie veľmi na sucho, voňavé od byliniek, a samozrejme cesnakový drezing, bez ktorého by to neboli to pravé "orechové". Aspoň tak u nás. A cesto jednoznačne ochutiť čiernym egyptským           kmínom. A u nás viac ako normálne :)

Základom PITA je úplne maximálne rozohriata rúra a rýchle vkladanie cesta    , aby teplo unikalo čo najmenej. To je celý úspech. Aj mne sa z 8 sem tam jedna dve nepodaria ukážkovo, ale jedlé sú :-) Tenučké, chrumkavé.

Prikladám nejakú tu fotečku na inšpiráciu :-)